Du er landet på Hobbykniv.dk, det helt rigtige sted at finde hobbykniv. Vi har udvalgt de 7 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 7 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle hobbykniv tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Hobbykniv Lille 6,2cm blad – 1 stk

 • Dagens pris: 8,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 12.00, nu kun 8,-.
  Du sparer 4 kr. / 33 %
 • Fundet hos Rito.dk

Vores første anbefaling er “Hobbykniv Lille 6,2cm blad – 1 stk” som lige nu er på tilbud hos Rito.dk.

Her er prisen sat ned med 33 % og kan altså fås for kun 8,- – en besparelse på 4 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Hobbykniv Lille 6,2cm blad – 1 stk…

Se hos Rito.dk ❯❯

2: Schuller hobbykniv – Samurai – 9 mm. (3 …

Anden anbefaling har vi fundet hos HC Farver, hvor du kan købe Schuller hobbykniv – Samurai – 9 mm. (3 … til kun 24,95 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
​Slank letvægts hobbykniv m/ kliksystem i rustfrit stål SAMURAI BLACK – 9 MM Produkt egenskaber Nippon-Cutter med 30 grader skærevinkel Sikkert klinge interlocksystem Sort klinge Om Samurai serien Alle produkter med høj kvalitets cutter kn…

Se hos HC Farver ❯❯

3: Centrum hobbykniv 9 mm, gul/sort

 • Dagens pris: 10,- kr.
 • Fundet hos HUMA.dk

Næste anbefaling er “Centrum hobbykniv 9 mm, gul/sort”.

Dagens bedste tilbud på “Centrum hobbykniv 9 mm, gul/sort” har vi fundet hos HUMA.dk hvor prisen lige nu er 10,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Lille hobbykniv på 9 mm i standard-kvalitet fra Centrum. Et prisstærkt valg, hvor du får en hobbykniv i en fornuftig kvalitet.
Kniven kan anvendes til alt fra emballageopgaver, til hobbyprojekter og meget andet.
Kniven kommer med et sikkert låsbart system…

Se hos HUMA.dk ❯❯

4: Centrum hobbykniv 18 mm, gul/sort

 • Dagens pris: 16,- kr.
 • Fundet hos HUMA.dk

Produkt nummer 4 på vores “hobbykniv-liste” er Centrum hobbykniv 18 mm, gul/sort som du lige nu kan købe for 16,- hos HUMA.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Mellemstor hobbykniv med 18 mm blad i en fornuftig kvalitet fra Centrum. Grundet knivens store blad er den ideel til emballageopgaver og til hobbyprojekter, der f.eks.
indebærer karton.
Kniven kommer med et sikkert låsbart system….

Se hos HUMA.dk ❯❯

5: NT-Cutter L-500GRP, 18mm hobbykniv

 • Dagens pris: 50,- kr.
 • Fundet hos HUMA.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Hobbykniv/brytkniv af utrolig høj kvalitet, lavet i holdbare letvægtsmatrialer.
Kniven er udstyret med anti-slip greb og sikkerhedslås.
Kommer med påmonteret knivblad, samt et ekstra knivblad i det dertil indrettede opbevaringsrum i knivens ryg.
Et kvalit…

Se hos HUMA.dk ❯❯

6: Skæreblade til Centrum hobbykniv 18 mm, 10 stk

 • Dagens pris: 15,- kr.
 • Fundet hos HUMA.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Pakke med 10 stk.
18 mm blade til 18 mm hobbykniv fra Centrum. Bladene er nemme at udskifte og gør at du kan bevare den samme hobbykniv og skifte knivbladet, når den trænger.
Velegnet til en lang række af skæreopgaver: papir, pap, gummi, læder, kort, tæpp…

Se hos HUMA.dk ❯❯

7: Skæreblade til Centrum hobbykniv 9 mm, 10 stk

 • Dagens pris: 15,- kr.
 • Fundet hos HUMA.dk

Sidste produkt på vores liste er Skæreblade til Centrum hobbykniv 9 mm, 10 stk som vi har fundet til 15,- hos HUMA.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Pakke med 10 stk.
9 mm knivblade til 9 mm hobbykniv fra Centrum. Med nye blade har du mulighed for at anvende den samme hobbykniv-holder igen og igen.
Velegnet til et vælg af skæreopgaver: papir, pap, gummi, læder, kort, tæpper, linoleum osv….

Se hos HUMA.dk ❯❯

Flere produkter.

De 7 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste hobbykniv i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse hobbykniv:

Dyreste Hobbykniv på listen er Lexar CFexpress Pro Silver Serie R1000W600 128GB – Hobbykniv fra MAXiPRO med en pris på 2769.82. Billigste udvalgte Hobbykniv er Hobbykniv Lille 6,2cm blad – 1 stk som du kan købe for 8.00 hos Rito.dk. Forskellen på de to priser er 2761.82 kr. – de 7 Hobbykniv vi har fundet koster i gennemsnit 1644.9 kr.
Ovenstående Hobbykniv data og priser er hentet fra 44 butikker (Rito.dk, HC Farver, HUMA.dk, Pixojet, Cykelpartner, Toolworld.dk, vildmedmaling.dk, Globaltools, Homeshop.dk, Proshop.dk, Engsig.dk, Vivi´s Butik, Printerpatroner.dk, Bolig & Haven, Toolster.dk, Tooleto, Carls.nu, Knivsalg.dk, MAXiPRO, Multitool.dk, Outmore.dk, VVSproffen.dk, Dorch & Danola A/S, Ovellie, Kids-world, 5D Diamond Paint, MestersMaling.dk, Profillageret.dk, Kilands.dk, Apuls.dk, Gucca.dk, WATTOO.DK, KÆRE BØRN, Luksustrolden, Mammashop.dk, Loukrudt, Børn i balance, Davidsenshop.dk, Elvvs.dk, vvs.dk, Creativ Company, Plusshop.dk, Bazta.com, GrejFreak.dk). Alle Hobbykniv tilbud er opdateret i dag 10-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Hobbykniv guides:

Fandt du ikke det rigtige Hobbykniv blandt de 7 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Hobbykniv:

4 ting du skal overveje for at finde den rigtige hobbykniv – og 5 tips til at bruge den mest muligt

Om du skal bruge din hobbykniv til dit arbejde på lageret, som håndværker, i garagen eller  i fritiden er ikke helt ligemeget. Der findes nemlig mange forskellige hobbyknive på markedet, og de har alle forskellige funktioner og er lavet af forskellige materialer så her får du nogle tips til hvad du skal overveje når du skal finde den rigtige hobbykniv.

Hvilket materiale skal du skære i

Det er bestemt ikke helt ligemeget hvilket materiale du skal skære i når du vælger en hobbykniv. Bruger du den til kreative projekter derhjemme hvor du f.eks. skærer i karton og laver små mønstre, så skal du vælge et let og meget spidst blad. Men skærer du derimod i plastik, linoleum, eller i andre hårde materialer er det vigtigt at du vælger en mere robust kniv der kan holde til det.

Overvej løst eller fast blad

Der kan være fordele og ulemper ved løst og fast blad. Har du brug for en kniv der er super skarp hele tiden, så er en hobbykniv med løst blad sandsynligvis det rette, her kan du hurtigt og billigt skifte bladet ud, og i stort set alle hobbyknive med løst blad kan du nøjes med at knække den yderste spids af, for så at bruge det næste stykke på bladet.

Til opgaver hvor du skal skære i mere tunge materialer eller skal bruge en mere kraftig kniv, og evt. har brug for at bladet overhovedet ikke rykker sig kan du med fordel vælge en hobbykniv med fast blad.

Sikkerhed

Der findes forskellige typer sikkerhedsfunktioner i de forskellige hobbyknive, og her skal du igen overveje hvordan du skal bruge din kniv til hverdag, har du kun brug for den til at lave få hurtige snit med, så kan du nemlig med fordel vælge en kniv hvor bladet automatisk glider tilbage efter brug. Det er en sikkerhedsfunktion som har sænket antallet af uheld med hobbyknive drastisk.

Men hvis du har brug for din hobbykniv i lang tid af gangen eller til opgaver hvor du selv kan have svært ved at holde bladet stabilt, så vil den samme mekanisme blot være til gene. Du kan også få en hobbykniv hvor bladet er fuldstændig beskyttet, og hvor du ikke har nogen direkte adgang til selve klinken. Denne type kniv egner sig til at skære folie, tape eller bånd over med. Sikkerheden er maksimal i denne type hobbykniv, men anvendelsesmulighederne er knapt så mange.

Ergonomi

Du bør helt sikkert tænke på ergonomi når du vælger din hobbykniv. Skal du sidde med den i mange timer kan det både være rart at kniven er ergonomisk formet og ligger godt i din hånd, men det kan også være at den helst ikke må veje for meget. Til tungere opgaver vil du måske gerne have en kniv der ligger tungt i hånden hvor du har et godt greb omkring kniven, og hvor der ikke er risiko for at den knækker, mens du til de fine og små opgaver gerne bare vil have en let kniv der ikke fylder meget.

En hobbykniv kan bruges til mange ting

Det er ikke sikkert du har opdaget det endnu, men vi lover når du først opdager det, så bliver du glad for det. En hobbykniv er verdens bedste værktøj og kan bruges til rigtig mange kreative ting. Det er ikke kun til praktiske formål på jobbet, eller som erstatning for en almindelig kniv i en snæver vending. Her får du 5 kreative og anderledes ting du kan bruge din hobbykniv til, så du kan komme til at bruge din hobbykniv mere

 • Brug din hobbykniv til at lave smykker med
 • Lav dukkehuse og tilbehør til børnene i pap og karton
 • Brug din kniv når du laver sæbe, til flotte udskæringer
 • Udhul græskar og lav lygtemænd
 • Lav udskæringer i træ, stearinlys eller andre materialer.

 

 

3 udmærkede grunde til at shoppe din hobbykniv på internettet

Folks køb af hobbyknive på nettet stiger hver dag, hvilket der er mange gode grunde til.

Vi har fundet 3.

Du kan shoppe uden at blive forstyrret

Der er altid masser af forstyrrelser i en butik. Sælgere gør dig usikker på dit køb og prøver at prakke dig et dyrere produkt.

Gamle damer kører ind i dig med kundevognen uden at sige undskyld – og så springer de over i køen.

Larm, larm larm.

Sådan er det ikke derhjemme. Her kan du sidde med din computer i sofaen, måske med en kop the, og kigge på alle de hobbyknive du vil – uden at blive forstyrret.

Ofte fri levering

Den (måske) eneste anke der er imod nethandel er at varen også skal sendes hjem til dig efter den er bestilt, og at det altså koster noget. Ved et almindeligt køb er det jo dig selv der bærer pakken hjem, her betaler du en postmand eller et pakkebud for at gøre det.

Men bare rolig – for de fleste webshops i dag tilbyder at du kan få gratis levering på dine hobbyknive. Nogle steder kræver et minimumskøb – nogle sender gratis uanset ordrestørrelse.

Det går meget hurtigt

Når du har handlet på nettet et par gange og har fået rutinen ved du efterhånden hvor lynende hurtigt det kan gå. Hvis du betaler med MobilePay eller har gemt dine betalingskortoplysninger i browseren tager selve betalingen omkring 20 sekunder. At indtaste adresse kan den også automatisk, så det er også under 20 sekunder der.

At vælge det rigtige produkt blandt de mange hobbyknive vi har på hobbykniv.dk tager lidt længere tid – men alt i alt kan du klare dit køb på under 5 minutter.

Hvis du kunne lide Hobbykniv.dk

Ud over hobbykniv.dk driver vi også siden afstandsmåler.dk – prøv at giv den et besøg.